Coost-Assistentiewoningen

 

Coost is slim wonen & slim beleggen aan zee. 

 
Een uniek bouwproject in hartje Oostende. 
 
  
 
Het project Coost
Voor dit nieuwe project, dat 57 assistentiewoningen, een cafetaria, gemeenschappelijke ruimtes en een reeks faciliteiten omvat, sloegen de partners Monument Group, Eagle Fund, Declerck – Daels Architecten en Woonzorggroep GVO de handen in elkaar. Samen werkten ze een geslaagde revival uit voor deze gekende plek in het hart van Oostende. 
Het project kreeg de naam Coost – een verwijzing naar de kust, naar Oostende, naar de historiek van deze plek (in de volksmond ‘De Coo’ genoemd). Het complex met assistentiewoningen is een inbreidingsproject dat deze ingeslapen plek opnieuw een ziel zal geven en zal bijdragen tot de opwaardering voor de buurt. De werkzaamheden zijn volop aan de gang en tegen eind 2019 komt Coost helemaal tot leven
 

Vier redenen om te kiezen voor Coost

1
Veilig wonen

Assistentie met één druk op de knop

Slaap op beide oren met de beveiligde toegangsdeuren en aanwezigheid van een inwonende conciërge.

2
Zelfstandig leven

Gastheer of -vrouw in uw eigen woning

Geniet voluit van ultieme rust en privacy in uw eigen woning en ervaar al het goede van het leven dankzij de talrijke activiteiten en faciliteiten ter plaatse.

3
Maximaal comfort

Het ultieme thuisgevoel aan zee

Kies voor een moderne, karaktervolle woning die voldoet aan alle noden van vandaag én morgen. Geen trappen dus, maar wel veel lichtinval en praktische ruimtes. Stap in een gastvrije woonomgeving en doe alles wat uw hartje begeert, van restaurant tot fitness. Bovendien ligt het bruisende Oostende net om de hoek met zijn talrijke bezienswaardigheden.

4
Slimme keuze

Zekerheid voor de toekomst

Geen twijfels, enkel absolute zekerheid. Met een assistentiewoning ziet uw toekomst er rooskleurig uit. En dat is ook meteen een geruststelling voor uw familie. U kunt naar hartenlust genieten van zelfstandig wonen én een optimale levenskwaliteit. Daarnaast kunt u altijd een beroep doen op professionele zorg- en dienstverlening. Het beste van twee werelden.

 

Unieke beleving

Het ultieme thuisgevoel, daar draait het om bij Coost. Bewoners komen terecht in een gastvrije woonomgeving, waar ze alles vinden wat hun hartje begeert. Ze eten een lekkere hap in het restaurant, laten zich verwennen in het kapsalon of ontspannen in de fitness.

Aan nieuwe ontmoetingen geen gebrek. Bewoners leren elkaar beter kennen tijdens activiteiten of keuvelen er gezellig op los in de mooie binnenplaats of gezamenlijke ruimtes. Na afloop komen ze op adem in hun woning die ze zelf naar eigen smaak hebben ingericht. Huiselijker kan het niet worden.

 
Voor meer info: http://www.coost.be/uw-assistentiewoning  Bel onze woonassistent op het nummer 059/41.46.04 of via e-mail woonassistentoostende@gvo.be
 
 
Velden gemarkeerd met (*) zijn verplicht in te vullen.
(*):
:
(*):
: